Aktivér kontrol af dine konti for mulige datalækager på websteder

Nogle gange er selv en unik og stærk adgangskode og et virtuelt tastatur ikke nok til at beskytte dine webstedskonti og følsomme oplysninger. Hackere søger konstant efter sårbarheder på populære websteder for at stjæle brugerdata. Hvis et websted, hvor du har en konto, er blevet hacket, bliver din konto kompromitteret, og der er risiko for, at dine data bliver offentligt tilgængelige.

Kaspersky-programmet kan kontrollere dine e-mailadresser i forhold til en database med lækager kendt af Kaspersky, hver gang du logger på din konto på websteder. Hvis din konto er blevet kompromitteret, vil programmet give dig besked.

Bemærk: Kaspersky-programmet kan kun kontrollere konti, der bruger en e-mailadresse som brugernavn. Kontrol af datalæk på websteder er kun tilgængeligt med Kaspersky Plus og Premium.

Aktivér/deaktivér kontrol af dine konti for mulige datalækager

Se også

Beskyttelse af personlige oplysninger